NYHET!
Nu kan också du köpa Barn under samma himmel hos Stöttepelarens Bokombud, som du hittar på Facebook:

Uppsala: Karin Fridell Anter
Luleå: Bitti Lindmark
Malmö Eva Lundström
När du köper direkt av bokombuden slipper du betala frakt. Stöttepelaren får minst 40 kr per såld bok. 

Barn under samma himmel, sommarerbjudande

Ord. pris:
161 kr
Pris:
99 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1892420
Du sparar:
62 kr (39%)
Antal:
Finns i lager

Du betalar lätt med Swish. 

Högstadielärare Valery Flink lever ett skyddat liv i villaförorten Säby. Maken är framgångsrik, barnen välmående, ekonomin god. För Valery är familjen allt. När hon så drabbas av en plötslig förlust, vänds hela tillvaron upp och ner. Samtidigt får en av hennes elever, ensamkommande Milad, ett avgörande besked från Migrationsverket.
 

Valery, som hittills varit noga med att skilja på arbete och privatliv, dras allt närmare ett engagemang för pojken, och vänskapen mellan dem fördjupas. Det kommer att bli en omvälvande period i bådas liv, innan den krassa verkligheten återigen slår till.

Röster om
Barn under samma himmel


Tack för en underbar roman! Igenkänningsfaktorn var stor då vi är familjehem åt en 18-årig afghansk pojke.  En bok alla borde läsa. Tack för att du lyfter fram denna tragiska situation som så många befinner sig i!

Catrin Sandberg, Piteå
 

Jag tycker du fångar verkligheten på ett bra sätt. Själva moderskapsperspektivet berörde mig djupt, då jag själv brukar tänka just på att alla barn är våra barn. Jag hoppas innerligt att din roman snart kommer att kännas omodern pga att vi får uppleva amnesti för de ensamkommande.

Sara Wennergren, Romelanda.


När du köper Barn under samma himmel  för 159 SEK  (+ frakt) skänker jag 40 SEK till föreningen Stöttepelaren som hjälper ensamkommande och hemlösa barn och ungdomar som hamnat utanför det svenska systemet. 

Köper du både boken och CD-skivorna Oktoberluft och Spring i bena för 259 SEK (+ frakt) skänker jag 120 SEK till Stöttepelaren.

Scam Story

Pris:
150 kr
Inkl. 6% Moms
Art.nr:
P1690025
Antal:
Roman/Novel

Du betalar lätt med Swish.

De som stod kvar

Journalist Thord Eriksson  samlar in pengar för att kunna skriva boken DE SOM STOD KVAR- om alla som idag bär de ensamkommande under sina armar när svenska staten överger.